Zadovoljstvo klijenata

Food Service

Rješenja za ugostiteljstvo

Zadovoljstvo klijenata

Kvaliteta proizvoda: tekstura, boja, okus:

U McCainu je pažljiv odabir krumpira integriran u učinkovit postupak.

 

Uzgajivači:

U Europi s tvrtkom McCain u nastojanjima za osiguranje kvalitete i održivosti surađuje 1500 uzgajivača.

 

Odabir:

Svaka pošiljka krumpira koja stigne u naše tvornice detaljno se analizira (veličina, greške, suha tvra…) i procjenjuje s obzirom na primjerenost za upotrebu u obradi. McCainovi stručnjaci u uskoj suradnji s poljoprivrednim partnerima nastoje optimizirati obrađivanje polja krumpira.

 

Kontrola

 

U McCainu provodimo mnogobrojne kontrole krumpira:

- Prije i poslije ubiranja.

- Za vrijeme skladištenja krumpira svaka dva mjeseca.

- Tjedan dana nakon isporuke krumpira u bilo koju od naših tvornica.

Godišnje se prikupi i analizira ukupno 1800 uzoraka.

 

Uravnotežena prehrana: Za uravnoteženu prehranu u McCainu se brinemo pečenjem u suncokretovu ulju čija formulacija sadržava 88 % nezasićenih masnih kiselina, a nijedan McCainov proizvod ne sadržava transmasne kiseline.

 

Sigurnost hrane: Kontrolira se cijelo vrijeme tijekom proizvodnje, od polja do tanjura.

 

Očuvanje zdravlja i okoliša:

Upotrebljavamo samo one sorte krumpira koje zahtijevaju manje vode. Gnojiva i pesticide upotrebljavamo samo kada su prijeko potrebni za potrebe konkretne sorte krumpira.

 

Bez konzervansa:

Sukladno trenutačno valjanim propisima. Od početka do završetka proizvodnje provode se kontrole.

 

Sigurnost obrade:

Poljoprivrednici prilikom proizvodnje upotrebljavaju metode HAACP s planovima kontrole krumpira, evaluacijom i upravljanjem rizicima.

 

Sljedivost:

U McCainu imamo mogućnost u nekoliko sati pratiti svaki korak u proizvodnji proizvoda, od polja do tanjura: berba krumpira, korak prerade u tvornici i u distribuciji.