Novosti 1

Food Service

Rješenja za ugostiteljstvo

Novosti 1

 

Iznenadite svoje goste našim jedinstvenim verzijama prženih krumpirića!

Potrošači vole imati mnogo izbor, i kod krumpirića. Dio gostiju restorana vraćat će se češće ako će restoran nuditi veći izbor i ako će biti inovativan u svojoj ponudi prženih krumpirića. Nudimo vam mnogobrojne zanimljive proizvode pomoću kojih ćete se razlikovati od drugih ponuđača, a vjerni klijenti rado će vam se vraćati.

 

 

 

Fry'n'Dip – izvorni oblik krumpirića suvremenog izgleda

 

Fry'n'Dip izvrstan je zalogajčić od krumpira koji je kod zagriza hrskav, a iznutra iznenađujuće mekan. Ti jedinstveni krumpirići u obliku slova U idealni su samostalni obrok ili kao nadopuna mnogih jela. Fry'n'Dip primjeren je za svaki umak i poslužuje se kao prilog specijalitetu. Fry'n'Dip nudi odličnu iskoristivost po kilogramu te privlači pogled na svakom stolu.

 

Kupite Fry'n'Dip i osigurajte si zadovoljne i vjerne klijente koji će vam se iznova vraćati.

 

Tradistyle Frites – krumpirići s karakterom za autentični doživljaj

 

Kao odgovor na sve snažniji trend domaćih proizvoda, u McCainu pozornost opet posvećujemo krumpirićima TradiStyle Frites. Proizvod je idealan za restorane u kojima bi željeli poslužiti krumpiriće bez dodatnog rada odnosno ljuštenja, rezanja i pečenja. Tradicionalni krumpirići TradiStyle Frites izrađeni su od krumpira bintje i izrezani na neravnomjerne dužine, prekrasnog su okusa, tradicionalnog izgleda, a istodobno dosljedne kvalitete tijekom cijele godine. Nadalje, rizik od gubitka proizvoda minimalan je jer je TradiStyle Frites moguće bez problema pohraniti u hladnjaku i zamrzivaču.

 

Ponudom dosljednih i jedinstvenih domaćih krumpirića osigurat ćete si zadovoljne i vjerne klijente koji će vam se iznova vraćati!

 

Country Style Fries – slasni neoljušteni krumpirići

 

Pravi hit u grill restoranima u zemlji i u inozemstvu! Ravno rezani krumpirići od neoljuštenog krumpira. Zbog kore, krumpirići su lijepi, a kora istodobno osigurava i hrskavu teksturu i prekrasan okus krumpira.

Country Style Fries lijepo pristaju uz dobar steak i rebrica, a vašem jelovniku daje dašak autentičnosti bez potrebe za  dodatnim radom!