Savjeti

Food Service

Rješenja za ugostiteljstvo

 • “Voljeli biste biti drugačiji od ostalih?”

  Danas vidimo da je ponuda na menijima većine restorana vrlo slična. Zato se sve teže uistinu razlikovati od takmaca.
  U McCainu smo o toj pojavi dobro promislili i odlučili da ćemo vam ponuditi proizvode koji će biti uistinu drugačiji.
  Voljeli biste se promijeniti, ponudili nešto novo odnosno učiniti nešto drugo čime biste iznenadili svoje stranke i premašili njihova očekivanja?
  Ovdje ćete otkriti mnogobrojne drugačije rezane proizvode koji će vam u kombinaciji s McCainovom kvalitetom i stručnošću omogućiti da nadmašite konkurenciju.Bez obzira na to jesu li autentično rezani proizvodi uistinu suvremeni i izvorni, među takmacima ćete s obnovljenom ponudom jela sigurno iskakati.
 • “Otkrijte McCainovu ponudu zalogaja.”

  Tražite proizvode za proširenje ponude? Tražite jednostavno rješenje? Voljeli biste ponuditi strankama i predjela? Tražite proizvode kojima biste poboljšali svoje salate? Tražite dodatak uz meni pića?McCain nudi široku paletu slasnih grickalica koje vam osiguravaju visoku dodanu vrijednost i koje će vam pomoći u ostvarenju zadovoljstva vaših stranki.
 • “McCain i organska proizvodnja”

  Nije slučajnost da je tvrtka McCain u zadnjih nekoliko godina postala ključnim igračem na nizozemskom tržištu biokrumpirića – među najvažnijim načelima tvrtke su, naime, i korporativna društvena odgovornost i odgovorna potrošnja.
  Ta odgovornost odražava se u poslovanju i načinu rada tvrtke, a i u tome kako McCain surađuje sa svojim partnerima i proizvođačima. To su isključivo pojedinci i tvrtke s istim uvjerenjem: osigurati ljudima, prirodi i okolišu samo najbolje.
  Za svakoga tko želi strankama poslužiti biokrumpiriće, tu su McCain Organic Frites.
  Radi ravnomjerne kvalitete proizvoda, proizvodimo ga isključivo od organskoga krumpira sorte sarpo mira. Nakon dugogodišnjih istraživanja i testiranja utvrdili smo da je ta sorta otporna na bolesti i da se njezina kvaliteta i prinos po hektaru samo malo mijenjaju.U Nizozemskoj se nalaze organska poljoprivredna gospodarstva koja rado proizvode kvalitetan krumpir, a od njega zatim u McCainu proizvodimo organske krumpiriće. Prerada slijedi biosmjernice (SKAL), a za prženje se upotrebljava isključivo 100 posto organsko suncokretovo ulje, čime je osigurano da dobijete zdrave i kvalitetne organske krumpiriće. To vam jamči McCain.